Cinematograful Cityplex Brasov este al 2-lea cinematograf deschis in Romania sub brandul CITYPLEX, pe langa Barlad, Constanta si Tulcea.

CITYPLEX Brasov este alcatuit din 3 sali a cate 81 de locuri (7 randuri pe sala), cu sunet Dolby Surround, scaune deosebit de confortabile (randul 7 are loc la picioare cat intr-un Jumbo Jet, la clasa Business) si imagine performanta.

Avem popcorn, nachos cu branza si salsa, bere, dulciuri, bauturi racoritoare si in fiecare luna cate un produs-cadou: cafea, ciocolata, ceaiuri.

Avem reduceri pentru copii, elevi, studenti si pensionari si preturi diferentiate in functie de ora si ziua din saptamana, astfel incat sa nu existe bilete "prea" scumpe.

Cel mai important: avem publicul din Brasov caruia vrem sa ii ascultam sugestiile legate de ce filme ar vrea sa vada in Cityplex.

Multumim ca nu va uitati la filme doar pe Internet! :)

Cityplex vă roagă să respectaţi următoarele politici ale companiei:

1. Rezervările se anulează automat cu 30 minute înainte de începerea filmului. Vă rugăm să luaţi în considerare posibilitatea aglomeraţiei la casele de bilete.

2. Pentru validarea rezervărilor şi evitarea confuziilor, casierii pot cere clientului un act de identitate. Cityplex doreşte ca nimeni altcineva să nu beneficieze de rezervarea dumneavoastră!

3. Invitaţiile, card-urile de fidelitate sau orice bilet preplătit sau promoţional care nu indică spectacolul, data şi ora sunt supuse tuturor condiţiilor privitoare la disponibilitatea locurilor, aplicabile unei achiziţii normale.
Sistemul electronic nu poate modifica rezervările deja efectuate de un client în favoarea altui client, cu excepţia anulării automate a rezervărilor neridicate cu 30 de minute înainte de începerea filmului.

4. Biletele cu tarife speciale (elevi, studenţi, pensionari) se eliberează numai în baza unui act doveditor.

5. NU se supun reducerilor sau promoţiilor aflate în desfăşurare filmele proiectate în regim de premieră şi avanpremieră.

Cityplex vă informează asupra regulilor valabile în toate cinematografele, inclusiv în Cityplex Brasov:

1. Accesul în sală cu băuturi şi/sau produse alimentare, cumpărate din exteriorul Cityplex, este INTERZIS.

2. Vă rugăm să respectaţi locurile menţionate pe bilet.
DUPĂ începerea filmului, personalul Cityplex nu îşi asumă răspunderea dacă locurile dvs au fost ocupate de alţi clienţi.

3. Fotografierea sau filmarea în incinta sălilor de cinematograf este strict INTERZISĂ. Cityplex îşi rezervă dreptul de a reţine acumulatorii aparatelor de filmat sau de fotografiat până la terminarea spectacolelor.

4. Fumatul în incinta sălilor de cinematograf şi în holul de acces este INTERZIS.

5. Vă rugăm să PĂSTRAŢI CURĂŢENIA!

6. Accesul în sălile de spectacol cu bagaje voluminoase sau obiecte contondente este INTERZIS.

7. Cityplex nu este răspunzător pentru obiectele uitate sau pierdute în incinta cinematografului.

8. Convorbirile telefonice după începerea filmului sunt INTERZISE. Vă rugăm respectaţi ceilalţi spectatori.

9. Cityplex îşi rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor în stare de ebrietate, sau al celor care deranjează liniştea şi confortul spectatorilor, indiferent dacă cei în cauză se găsesc în posesia unui bilet valabil.

10. Cityplex îşi rezervă dreptul de a modifica programul filmelor, numai din motive obiective, fără notificări prealabile.

11. Vă rugăm să verificaţi cu atenţie clasificarea filmului înainte de a opta pentru vizionarea acestuia.

AG - Audienta Generala
AP-12 - Acordul Parintilor pentru copiii sub 12 ani
N-15 - Nerecomandat copiilor sub 15 ani
IM-18 - Interzis Minorilor

12. La primirea biletelor de acces la film, vă rugăm să verificaţi dacă acestea corespund cerinţelor dumneavoastră, respectiv contravaloarea lor. În cazul oricăror inconveniente nu se mai pot returna după plecarea de la casele de bilete.

13. Este OBLIGATORIE returnarea ochelarilor speciali pentru vizionarea filmelor în 3D la ieşire din sala de spectacol! Cumpărarea unui bilet pentru film 3D şi folosirea ochelarilor aferenţi, implică acceptarea achitării costului ochelarilor (20 Eur+TVA la cursul zilei) în caz de deteriorare sau refuzul predării acestora la ieşirea din sală!

14. Dacă aveţi antecedente medicale de episoade de epilepsie, vă rugăm consultaţi medicul înainte de a-i utiliza.

15. Dacă acuzaţi vartej sau dureri de cap, vă rugăm să limitaţi timpul de purtare a acestor ochelari.
Vă mulţumim.

Vă rugăm să solicitaţi şi să păstraţi bonul fiscal până la ieşirea din
incinta Cityplex.

Vă mulţumim !